Szolgáltatásaink

Kemencés-ház

Vendégházunk egyik ékessége, a kemencés ház, mely 30-35 fő befogadására alkalmas. A terem sarkában álló búbos kemence nem csak látvány-elem, télen, hideg időben a tűz duruzsolása, kiáramló melege, testet-lelket gyógyít, felpezsdít. A kemencés-házunkat elsősorban nagyobb családi, baráti társaságok részére, névnap, születésnap, szilveszter, ballagás, eljegyzés, valamint egyéb összejövetelek lebonyolítására ajánljuk. E közösségi tér is teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Kemencés -házunk nem csak a szállóvendégeinknek áll a rendelkezésére, önállóan, szállás foglalása nélkül is igénybe vehető.

Szauna

A hozzánk érkező vendégek egészségmegőrzését, lazítását, méregtelenítését a fatüzeléses 6 fős finn szauna, biztosítja. A szauna pihenő terében elhelyezett zuhanykabin, illetve a hideg vízű merülő medence segíti a test visszahűtését, ami edzi az immun- és érrendszert.

A szauna szünetekben vendégeink kényelmét szolgálja a pihenőben elhelyezett pihenőágy és televízió.

Étkezés

Étkezést, igény szerint, előzetes egyeztetéssel biztosítunk – reggeli, vacsora - a falusi vendégasztal szolgáltatás keretén belül, házi élelmiszerekkel, a vidék ízeivel, valamint kemencében készült ételekkel.

Kültér-udvar

Vendégeink pihenését, kényelmét szolgálja a fedett teraszunkon található fa ülőgarnitúra, mely lehetővé teszi a kinti, szabadban való étkezést is.

A hozzánk érkező gyerekek kikapcsolódását mini játszótér biztosítja hintával, csúszdával, mászókával, homokozóval. Felnőtt vendégeink, nagyobb gyerekek szórakoztatására lengőteke áll a rendelkezésre.
A kerti sütést, főzést – bográcsozást, szalonnasütést, grillezést- kedvelő vendégek részére egy hangulatos, rönkfából épített filagória áll rendelkezésre, mely esős idő esetén is védelmet nyújt a szabadtűz feletti főzés szerelmeseinek. A sütéshez, főzéshez szükséges eszközöket, nyársakat, bográcsot, tűzifát biztosítjuk!
A filagória mellett található a Családi pincénk, mely szintén látogatható, s megtekinthetik benne vendégeink az eredeti gönci hordót, ami egy tokaji hordótípus, a bor készítéséhez űrmértékül szolgál. 136 liter űrtartalmú tölgyfahordó.

Az autóval érkező vendégeinknek a vendégházunk udvarán zárható parkolót biztosítunk négy-öt autó számára.

Házi lekvár

Vendégházunk termékei a frissen szedett saját termesztésű gyümölcsökből készülő lekvárok. 100% gyümölcstartalommal, kevés cukorral, hagyományosan, megfelelő főzési idővel szabad tűzön készülnek. Kapható gönci barack, rézüstben főzött szilva, bodzabogyó, eper, málna, kökény szeder, piros és fekete ribizli, zöld -dió, naspolya, birsalma stb. ízben. A lekvárok készítésének szezonjában a nálunk pihenő Vendégek megnézhetik, így részt vehetnek e folyamatban és gazdasszonyunk házi fortélyait és elleshetik.

Barackszedés

Gyümölcsérési szezonban a család saját kertjében kóstolással egybekötött szedésre lehetőség van. A leszedett gyümölcs helyben megvásárolható.