Szállásfoglalás

Szállás foglalása

Szobafoglalását a hagyományos módok – telefon- mellett a világhálón is lebonyolíthatja. Az alábbi virtuális űrlap kitöltése és elküldése nem csak a gyors és kényelmes regisztrációt teszi lehetővé, hanem azt is biztosítja, hogy igényeihez tökéletesen alkalmazkodó szolgáltatásokat, programokat ajánljunk vendégeink számára.

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Gyöngy-Virág Vendégház Gönc fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Foglalását, férőhelyét csak abban az esetben garantáljuk, ha a szállás díjának 30%-a előzetesen bankszámlánkra megérkezik, amiről visszaigazolást nyújtunk.

FONTOS TUDNIVALÓ: 2021. szeptemberétől a szállásra érkező vendégeknek /minden korosztályú vendég esetében / rendelkezni kell a személyazonosságát igazoló hatósági igazolvánnyal (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy kártyaformátumú vezetői engedély), mert a törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

Személyes adatok:
Szobafoglalásra vonatkozó adatok:

Szállás lemondása

A szálláshely lemondási szabályai a következők:

A szobák érkezési napon 14 órától, elutazási napon 10 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére.

A szállás érkezés előtt 48 órán túl – írásban - kötbérmentesen lemondható.

Az igénybevételt megelőző 48 órán belül történő lemondás vagy a lemondás elmaradás esetén 1 napi szállásdíj.

Az 5 éjszakát meghaladó szállás lemondása esetén 2 éjszakai szállásdíj fizetendő lemondási költség (kötbér) címén.

Érkezés napján 18.00 óráig tartjuk a szobákat, 18.00 óra után a szobafoglalást automatikusan töröljük. Későbbi érkezési igényét kérjük előre jelezze! Köszönjük.