Bemutatkozás

A Gyöngy-Virág Vendégház Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében a szlovák-magyar határ közelében Gönc városában, a Zemplén hegység lábánál található. Vendégházunk egy régi parasztház teljes felújításával született meg. A felújítás ellenére az épület, a hozzá tartozó veranda és a terasz is megtartotta falusias, természetes és barátságos összképét.

Falusi turizmus szálláshelyként 10 fő kényelmes elszállásolását tudjuk biztosítani. 

Vendégházunkban két kétágyas, egy franciaágyas és egy négyágyas szoba van. Szobáink modern, meghittséget sugárzó bútorokkal vannak felszerelve, minden szobában minibár és színes TV is található. A kényelmet a szobákhoz tartozó zuhanykabinos fürdőszobák is biztosítják. Családok számára apartman jellegű két kétágyas szobánkat ajánljuk, amelyhez külön előtér és abból nyíló fürdőszoba is tartozik. 

Vendégházunkban közös használatú nappali és teljesen felszerelt konyha található.

Étkezést, igény szerint, előzetes egyeztetéssel biztosítunk, a falusi vendégasztal szolgáltatás keretén belül, házi élelmiszerekkel, a vidék ízeivel, valamint kemencében készült ételekkel.                                                                            

A vendégeink számára ingyenes internethasználatot biztosítunk.

Parkolásra a ház zárt kertjében van lehetőség. 

Vendégházunk egyik ékessége, a kemencés ház, mely 30 fő befogadására alkalmas. Ajánljuk családi, baráti társaságok részére, névnap, születésnap, szilveszter, valamint egyéb összejövetelek lebonyolítására.

A hozzánk érkező vendégek lazítását, méregtelenítését a fatüzeléses 6 fős finn szauna, merülő medence és a hozzátartozó pihenő biztosítja.

A kerti sütést, főzést kedvelő vendégek részére egy hangulatos filagória áll rendelkezésre, mely esős idő esetén is védelmet nyújt a szabad-tűz feletti főzés szerelmeseinek.

A gyerekek kikapcsolódását mini játszótér biztosítja hintával, csúszdával, mászókával, homokozóval.

A kerti halastó a gyermekek és felnőttek „nyugalom szigete”, ahol a vízi állatok és növények gyönyörű világa nyújt békességet.

Gönc és környéke látnivalónak és programlehetőségeinek felfedezéséhez szívesen nyújtunk információkat.

A Vendégháztól 200 méterre található Városi uszoda a víz kedvelőinek kínál kikapcsolódási lehetőséget.

"Friss lelkesedéssel várjuk a vidék szépségeit, a környék látnivalóit felfedezni vágyó Vendégeket és a természet közelségét, csendességét élvezni kívánókat. Magyaros jókedvvel és szíves vendéglátással fogadjuk Önt is egész évben Vendégházunkban!"

content/logó.jpg